Publikacije

publications

Gоdišnja konferencija

Annual-conference

Članstvo

membership

Partneri

Patners

Mediji

Media

Kontakt

Contact

MSA Dubrovnik 2021 – Godišnja konferencija

Dragi prijatelji i kolege,

U ime domaćina, Crnogorske sportske akademije i organizacionog odbora konferencije, velika nam je čast da najavimo predstojeću 18. godišnju naučne konferencije Crnogorske sportske akademije „Sport, fizička aktivnot i zdravlje: savremene perspektive“ koja će biti održana u Dubrovniku, u Hrvatskoj, od 8. do 11. aprila 2021. godine. Planirano je da ovi događaji opet budu organizovani od strane Crnogorske sportske akademije, u saradnji sa Fakultetom za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore, Univerzitetom Crne Gore, i drugih tradicionalnih partnerskih institucija (navedenih u sekciji o partnerima).

Konferencija je usredsređena na veoma aktuelne teme iz svih oblasti sportske nauke i sportske medicine uključujući fiziologiju i sportsku medicinu, društvene i humanističke nauke, biomehaniku i neuromuskularnu (pogledati stranicu „Podnošenje sažetaka” za više informacija).

Vjerujemo da će teme koje su ponuđene učesnicima konferencije služiti kao korisno sastajalište za prezentaciju najnovijih istraživanja.

S poštovanjem,
Prof. Duško Bjelica, predsjednik konferencije

Copyright (c)2015-2020 by Montenegrin Sports Academy
Footer