Članstvo

Crnogorska sportska akademija (CSA) omogućava individualno članstvo istraživačima aktivnim u oblasti sportske nauke sa ciljem stvaranja međunarodne multidisciplinarne mreže za naučnu razmjenu i interakciju. Članstvo u CSA pruža mogućnost istraživačima da postanu dio ove mreže i aktivno učestvuju u sportskoj naučnoj razmjeni.

Članstvo sačinjavaju članovi iz svih oblasti sportske nauke, koji se bave temama kao što su prilagođena fizička aktivnost, biohemija, biomehanika, hronična oboljenja i vježbanje, treniranje i sportski nastup, doping, obrazovanje, inženjerstvo i tehnologija, ekofiziologija, etika, vježbanje i zdravlje, vježbanje, životni stil i fitnes, rodni odnosi u sportovima, rast i razvoj, ljudska učinkovitost i starenje, menadžment i sportsko pravo, molekularna biologija i genetika, motorička kontrola i učenje, muskularna mehanika i neuromuskularna kontrola, muskularni metabolizam i hemodinamika, ishrana i vježbanje, pretreniranost, fiziologija, fizioterapija, rehabilitacija, istorija sporta, sportska medicina, sportska pedagogija, sportska filozofija, sportska psihologija, sportska sociologija, treniranje i testiranje.

Prednosti članstva

Crnogorska sportska akademija nudi paket prednosti koje proističu iz članstva, koje pomažu članovima u promociji njihovih karijera u sportskoj nauci, a koje takođe podržavaju Akademijin cilj promovisanja sportske nauke širom Crne Gore i izvan nje:

  • Vaše CSA članstvo Vam obezbjeđuje da imate lak pristup važnim pravnim, administrativnim i sličnim informacijama koje spadaju u opseg sportske nauke. Sve informacije koje su Vam potrebne u izvođenju Vaših aktivnosti na profesionalnom nivou biće Vam dostupnim uz pomoć Crnogorske sportske akademije.
  • CSA promoviše sportsku nauku kao profesiju u Vaše ime.
  • CSA je u potpunosti svjesna finansijskih teškoća sa kojima se njeni korisnici suočavaju. U ovom smislu, CSA je za svoj prioritet postavila ugovaranje korisnih partnerstava i posebnih promotivnih sporazuma sa nizom odgovarajućih snabdjevača.
  • Naš primarni cilj nije samo očuvanje novca naših članova pomoću posebnih sniženih pogodnosti, već i obezbjeđivanje poboljšanih prednosti članovima CSA u cjelini.

Ako ste zainteresovani, molimo Vas kontaktirajte kancelariju CSA kako biste saznali više detalja.

Kategorije članstva

Crnogorska sportska akademija nudi dvije različite kategorije članstva:

Članstvo za studente
Članovi studenti su studenti osnovnih ili postdiplomskih studija u oblasti sportske nauke i svih njenih poddisciplina. Oni imaju pravo na sve privilegije Crnogorske sportske akademije osim privilegije obavljanja neke od funkcija.

Članarina za studente odnosi se samo na redovne studente.

Molimo Vas da imate u vidu da za studentsku registraciju prihvatamo samo međunarodne studentske legitimacije.

Molimo Vas da pošaljete kopiju svoje međunarodne studentske legitimacije na office@csakademija.me kako biste dokazali svoj studentski status i uputili zahtjev za članstvo.

Za sticanje međunarodne studentske legitimacije molimo Vas posjetite http://www.isic.org/.

Članarina: € 50 za jednu kalendarsku godinu (ovo cemo jos dogovoriti)

Članarina može biti plaćena putem onlajn kreditnog procesora 2CheckOut.

Puno članstvo

Uslov za ovu vrstu članstva je univerzitetska diploma iz oblasti sportske nauke i svih njenih poddisciplina.

Članstvo u Crnogorskoj sportskoj akademiji je godišnje članstvo koje je validno jednu kalendarsku godinu.

Članstvo u Crnogorskoj sportskoj akademiji se ne produžava automatski i biće poništeno na kraju svake kalendarske godine, osim ako nije drugačije navedeno. Opomene sa uputstvima za plaćanje biće slate svim članovima CSA pri kraju svake kalendarske godine.

Članarina: € 100 za jednu kalendarsku godinu.

Članarina može biti plaćena putem onlajn kreditnog procesora 2CheckOut.

Copyright (c)2015-2021 by Montenegrin Sports Academy
Design by Boris Šundić, Željko Pekić, Danilo Tošić
Footer