Publikacije

publications

Gоdišnja konferencija

Annual-conference

Članstvo

membership

Partneri

Patners

Mediji

Media

Kontakt

Contact

MSA Budva 2017 – Godišnja konferencija

Dragi prijatelji i kolege,

U ime domaćina, Crnogorske sportske akademije i organizacionog odbora konferencije, velika nam je čast da najavimo predstojeću 14. Međunarodnu naučnu konferenciju i 13. godišnji Kongres Crnogorske sportske akademije koji će biti održani u Budvi, u Crnoj Gori, od 30. marta do 2. aprila 2017. godine. Planirano je da ovi događaji opet budu organizovani od strane Crnogorske sportske akademije, u saradnji sa Fakultetom za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore i drugih međunarodnih partnerskih institucija (navedenih u sekciji o partnerima), kao i pod tradicionalnim pokroviteljstvom Ministarstva prosvjete i Ministarstva nauke.

Konferencija je usredsređena na veoma aktuelne teme iz svih oblasti sportske nauke i sportske medicine uključujući fiziologiju i sportsku medicinu, društvene i humanističke nauke, biomehaniku i neuromuskularnu (pogledati stranicu „Podnošenje sažetaka” za više informacija).

Vjerujemo da će teme koje su ponuđene učesnicima konferencije služiti kao korisno sastajalište za prezentaciju najnovijih istraživanja, kao i za teorijski i primijenjeni uvid u oblast disciplina sportske nauke i sportske medicine.

S poštovanjem,
Prof. Duško Bjelica, Conference President

Copyright (c)2015-2016 by Montenegrin Sports Academy
Design by Boris Šundić
Footer